Vürtsi keetmine ekstraheerib humalast aromaatsed komponendid. Samal ajal aurustatakse kõik komponendid, mis võivad põhjustada õlle halba maitset. See vabastab virde muudest settel olevatest ainetest, mis kõrge temperatuuri juures denatureeruvad ja eralduvad. Virde keetmise positiivne kõrvalmõju on virde steriliseerimine.
Prozessdaten | |
---|---|
Üksus | 0,2 kuni 0,3 bar |
Temperatuur | umbes 100 °C |
pH väärtus | 5,4 kuni 5,8 |
Ei. | Product | Pilt | Product number | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO dTRANS p31 01 Rõhuandur kõrge temperatuuriga keskkondade jaoks |
402050 | Küsi hinnapakkumist | |
2 | JUMO DICON touch Kahe/nelja kanaliga protsessi ja programmi kontroller |
703571 | Küsi hinnapakkumist |
Ei. | Product | Pilt | Product number | |
---|---|---|---|---|
1 | Vastupidavuse temperatuuriandur koos pea ja EHEDG sertifikaadiga JUMO takistustermomeetrid |
902810 | Küsi hinnapakkumist | |
2 | JUMO IMAGO 500 Mitmekanaliline protsessi ja programmi temperatuuriregulaator |
703590 | Küsi hinnapakkumist |
Ei. | Product | Pilt | Product number | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO tecLine HY Digitaalne pH-andur hügieenirakenduste jaoks |
201022 | Küsi hinnapakkumist | |
2 | Pneumaatilised asendusliitmikud pH- ja Redox elektroodide jaoks Füüsikalis-keemiliste andurite tarvikud |
202823 | Küsi hinnapakkumist | |
3 | JUMO AQUIS touch P Mitmekanaliline paneelsaatja vedeliku analüüsiks |
202580 | Küsi hinnapakkumist |