Virde katel

Vürtsi keetmine ekstraheerib humalast aromaatsed komponendid. Samal ajal aurustatakse kõik komponendid, mis võivad põhjustada õlle halba maitset. See vabastab virde muudest settel olevatest ainetest, mis kõrge temperatuuri juures denatureeruvad ja eralduvad. Virde keetmise positiivne kõrvalmõju on virde steriliseerimine.

Prozessdaten
Üksus 0,2 kuni 0,3 bar
Temperatuur umbes 100 °C
pH väärtus 5,4 kuni 5,8

Meie tootesoovitused teie lahenduse jaoks

Mõõte- ja kontrolltehnoloogia suurepärase maitse saavutamiseks

Rõhu, temperatuuri ja pH väärtuse mõõtmine virde katlas

Protsessid virde katlas on õlle maitse ja värvi jaoks otsustava tähtsusega. Parima tulemuse saavutamiseks ja kvaliteedi säilitamiseks tagab JUMO mõõtmis- ja kontrolltehnoloogia õige temperatuuri ja aja programmi, õige rõhu ning optimaalse pH väärtuse.

Teie kontaktisik

NO CONTACT PERSON