Mash tun

Keeduklaasi valmistamisel keedukatlas on oluline temperatuuri täpne mõõtmine ja kontrollimine. Siin läbib linnase ja vee segu kindlaksmääratud temperatuuri-aja programmi, et linnases sisalduv tärklis laguneks suhkruks. Temperatuuri väga täpne kontroll võimaldab protsessi käigus saavutada suure suhkru saagise.

Andmete töötlemine
Eelsulatus temperatuuri 30-35 °C
Meski temperatuur 45-78 °C
pH väärtus 5,4 kuni 5,8

Meie tootesoovitused teie lahenduse jaoks

Meie lahendus mash-tunni jaoks

Ideaalsed tingimused püreestamiseks

Keedukatlas ei kontrollita mitte ainult temperatuuri ja aega, vaid jälgitakse ka pH väärtust. Kõiki väärtusi saab salvestada võltsimiskindlalt. JUMO mTRON T automaatikasüsteemi kasutatakse ka keeduhoone juhtimissüsteemis. Siit on kogu protsess ja eelkõige õlle kvaliteet alati kontrolli all.

Teie kontaktisik

NO CONTACT PERSON