Kääritamise ja ladustamise mahuti

Kääritamise ajal seguneb virre teatud koguse pärmirakkudega. Käärimisprotsessi alguses õhutatakse pärmi hästi ja seejärel kääritatakse pärmi jaoks optimaalsel temperatuuril. Järgmise ladustamise ajal korjatakse pärm ja rohelist õlut hoitakse teatud temperatuuril ja kindla aja jooksul, sõltuvalt õlletüübist.

Prozessdaten
Temperatsioonitemperatuur 5 kuni 6 °C
Maksimaalne temperatuur 8 kuni 15 °C
Tagasi jahutamine 4 kuni 5 °C

Meie tootesoovitused teie lahenduse jaoks

Parimad kääritamise ja ladustamise tingimused

Meie terviklik lahendus kääritus- ja mahutite jaoks

Lisaks tavapärasele taseme mõõtmisele mahutis on sõltuvalt õlletüübist ülioluline ka optimaalne temperatuuri mõõtmine ja kontroll pärmi ja käärimise jaoks. Õigeid temperatuuriväärtusi tuleb säilitada ka ladustamise ajal. Rõhu mõõtmine mängib samuti olulist rolli mahuti jahutustsoonides.

Teie kontaktisik

NO CONTACT PERSON