pH seire

pH-väärtuse jälgimine

Olulised tegurid määrab hape virde keetmise ajal (nt õlle maitse ja värvus). Seetõttu on pH väärtuse jälgimine siinkohal hädavajalik. Kasutatav mõõtmis- ja kontrolltehnoloogia ei pea mitte ainult hoidma väärtust konstantsena, vaid peab ka sobima kasutamiseks toiduainetetööstuses ja kõrgetel temperatuuridel.

Andmete töötlemine

Soovitatav lahendus pH väärtuse jälgimiseks

NO PRODUCTITEMLIST
Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Täiuslik happesuse tase parima maitse saavutamiseks

Meie lahendus pH väärtuse jälgimiseks

Optimaalse pH väärtuse - ja seega teie virde ideaalse happesuse taseme - tagab inline pH mõõtmine klaasivaba pH-elektroodiga, mis sobib kõrgematele temperatuuridele ja CIP-puhastusele koos saatja ja kontrolleriga JUMO AQUIS touch. Selle tulemusena võite olla kindel, et teie õlu jätab alati hea mulje oma maitse ja värvusega.

Teie kontaktisik

NO CONTACT PERSON