Temperatuuri jälgimine

Temperatuuri jälgimine

Kääritamiseks peab virde temperatuur olema vahemikus 4-10 °C, et pärm saaks optimaalselt töötada. Kuna käärimisprotsessi käigus tekib soojust, tuleb kääritamistanki piisavalt jahutada, et hoida temperatuur pärmirakkude jaoks optimaalses vahemikus.

Andmete töötlemine

Soovitatav lahendus käärimistemperatuuri mõõtmiseks

NO PRODUCTITEMLIST
Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Täiuslik käärimistemperatuur

Meie lahendus temperatuuri mõõtmiseks

Kääritamise ja ladustamise mahutis toimuv jahutamine nõuab temperatuuri täpset mõõtmist ja kontrollimist, et tasakaalustada käärimise käigus tekkivat soojust ja säilitada pärmi jaoks optimaalne temperatuur. Siinkohal soovitame hügieenilisi RTD-temperatuuriandureid ja JUMO diraTRON kontrollerit.

Teie kontaktisik

NO CONTACT PERSON