„Küpsetusruum/suitsuahju” rakendus seab standardid suitsutamis- ja küpsetusprotsesside täpseks juhtimiseks ja jälgimiseks. Kõrgelt arenenud andurid ja automatiseeritud süsteemid võimaldavad JUMO-l pakkuda temperatuuri, niiskuse ja suitsutiheduse juhtimisel võrreldamatut täpsust.
„JUMO tehnoloogia võimaldab saavutada maksimaalse tootekvaliteedi ja ühtluse, optimeerides samal ajal energiatarbimist,” väidab JUMO toiduainete ja jookide tööstuse juht Ralf Schulz.
Rakendus integreerib täiustatud automatiseerimistehnoloogiad, mis muudavad kogu suitsutamis- ja laagerdamisprotsessi tõhusamaks. Protsessietappide, nagu küpsetamine, suitsutamine, dušš ja jahutamine automatiseerimine parandab mitte ainult liha- ja vorstitoodete kvaliteeti, vaid suurendab ka töökorralduse tõhusust. See toob kaasa tegevuskulude vähenemise ja tootmisvõimsuse suurenemise.
Rakendus „küpsetuskamber/suitsuahju” võimaldab JUMO-l pakkuda tulevikku suunatud lahendust toiduainete töötlemiseks. See rakendus on kaasaegse toiduainete tehnoloogia lahutamatu osa ja pakub lahendusi tööstuse väljakutsetele, nagu näiteks nõuete täitmine ja tarneahela probleemid. Täpsuse, automatiseerimise ja energiatõhususe kombinatsiooni abil seab JUMO toiduainete töötlemises uued standardid. Loomulikult on võimalik rafineerida ka vegan/vegetariaanseid toite.
„See innovatiivne rakendus on kohustuslik kõigile toiduainetööstuses töötavatele inimestele, kes soovivad oma protsesse optimeerida,” rõhutab Schulz. See pakub mitte ainult paremat tootekvaliteeti, vaid ka jätkusuutliku ja tõhusa lahenduse kaasaegse toiduainete töötlemise väljakutsetele. Schulzi sõnul jätkub liha tarbimine maailmas ka järgnevatel aastatel.